55PLUS NIEUW bij SportFit Bergen op Zoom …

Aan het woord zijn Bernice en Joop, eigenaren van het sportcentrum SportFit Bergen op Zoom en Fysiotherapie Konings: “Bewegen vinden wij heel belangrijk, maar dan moet dit wel verantwoord gebeuren. Gelukkig zien we steeds meer ouderen die het belangrijk vinden om georganiseerd te gaan bewegen/sporten.”

Joop vervolgt; “Wij hebben een nieuw sportprogramma ontwikkeld, waarin de medische training op maat is gemaakt. Deze training is speciaal bedoeld voor mensen van 55PLUS die hun vitaliteit willen onderhouden of een impuls tot verbetering willen geven.” “En iedereen heeft zijn eigen lichamelijke wensen ten aanzien van het beter functioneren in het dagelijks leven.
Deze wensen worden geïnventariseerd en in het trainingsprogramma ingebracht. Een training-sessie bestaat uit 13 weken waarbij er 2x per week 1 uur wordt getraind onder leiding van een fysiotherapeut” aldus Bernice.

Kosten 55PLUS

De kosten hieraan verbonden bedragen €155,00 (inclusief de intake).
Na de sessie van 13 weken is het mogelijk om de training voort te zetten desgewenst in een lagere frequentie of met periodes van onderbreking.