Inactiviteit is een groot gezondheidsprobleem in Nederland. Vandaar dat ons doel is zoveel mogelijk mensen op een leuke en veilige manier te laten bewegen! In ons sport en bewegingscentrum kunt u verantwoord en op een leuke manier bewegen.

Sport & Bewegingscentrum SportFit staat voor mensen die zich bewust zijn van de noodzaak van trainen/bewegen en die dat verantwoord en op een aangename manier willen doen. SportFit is ook een eigentijds bewegingsprogramma dat uw gezondheid, fitheid, kracht, stressbestendigheid en natuurlijk uw sportieve prestaties -met een minimaal risico op blessures- verbetert of op peil houdt.

De bewegingsprogramma’s zijn niet alleen gericht op gezonde deelnemers maar ook op mensen met lichamelijke klachten, minder validen en chronisch zieken. Als u in behandeling bent bij een fysiotherapeut kunt u SportFit zien als een verlengstuk van uw fysiotherapie.

Voor mensen met een beperkte belastbaarheid kunnen wij individuele programma’s samenstellen om die beperkte belastbaarheid te vergroten. Als u veilig en verantwoord wil sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen is SportFit iets voor u! Bij Sport en bewegingscentrum SportFit traint u op vaste uren onder begeleiding van een vaste fysiotherapeut. De groepen zijn klein en gezellig mede doordat mensen van alle leeftijden met elkaar trainen en door de gezamenlijke warming-up.

Bij SportFit kunt u terecht voor:

MEDISCHE FITNESS INDOOR CYCLING (SPINNING) ROM MACHINE THEMAGROEPEN

THEMAGROEPEN VOOR  HARTPATIENTEN  55-PLUS